Si no puede ver correctamente este e-mail, por favor haga clic aquí

Newsletter

Número 01 - Abril 2015

Notícies

Colaboració programa CROMA

L'EDO col·labora en la realització de la trobadaCROMA

EDO-UAB ha realitzat una donació de 2.100€ al programa CROMA de la UAB, facilitant així el transport escolar de nens i nenes de diferents municipis de Catalunya fins a la UAB.


Enllaç
Formació de tercer cicle EDO-UAB

Obert el període d'admissió

Des del mes de maig estarà obert el període d'inscripció als programes de Postgrau i Màster per al curs 2015-16. Revisa la nostra oferta i escriu-nos si necessites informació complementària.

Enllaç

Publicacions

La convivencia en los centros educativos de educación básica en iberoamérica

Joaquín Gairín y Aleix Barrera-Corominas (Coords.)

Ed. Santillana
Gestión del conocimiento y mejora de las organizaciones educativas

David Rodríguez-Gómez

Ed. La Muralla

Pròxims events

Event 1

14/05/2015

II Jornada EDO-CEJFE-EAPC, l'objectiu serà analitzar i debatre sobre els actuals models de formació a les administracions públiques.
Programa
Inscripciones
Event 2

13/05/2015

El grupo EDO de la Universitat de Granada prepara la Jornada Educativa 2015 "L'educació actual: nous reptes, noves tasques" per als dies 13, 14 i 15 de maig de 2015 a la Facultat de Ciències de la Educació de la mateixa universitat.
Enlace

Altres informacions

  • 1r Concurs Kabua 2015
    El passat 25 d'abril va tenir lloc la cerimònia d'entrega dels premis del primer concurs Kabua 2015, organitzat pel subgrup ERDISC de l'EDO-UAB per a promoure entre els joves la denúncia i sensibilització sobre temàtiques socials rellevants. Enllaç.
  • IDEAS - Activitats formatives
    S'inicien a Costa Rica les activitats formatives relacionades amb el Manual Integrat d'Acció Tutorial desenvolupat en el marc del projecte IDEAS. Enllaç
  • Memòria d'activitats 2014
    Ja disponible a la pàgina web del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB la memòria d'activitats de l'any 2014. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".