Newsletter | Número 11 - Març 2016

Notícies

CIEDO 2016

Programa definitiu

El Congrés Internacional EDO 2016 segueix endavant. Des del passat 28 de març es troba ja disponible el programa definitiu, que incorpora les 119 aportacions aprovades, vinculades als 12 simposis previstos i les 10 taules de comunicacions i pòsters conformades.

Enllaç

Signatura del Conveni

Impacte de les TIC a l'aula

Fundació MAPFRE ha signat un conveni de col·laboració amb EDO-UAB per desenvolupar l’estudi “Impacte de les TIC a l’aula des de la perspectiva del professorat”, l’objectiu del qual és avaluar l’impacte de les noves tecnologies a les aules dels centres escolars espanyols d’educació obligatòria.

Enllaç

Visita delegació Xilena

4 de marzo de 2016

Una delegació de regidors i tècnics municipals xilens va visitar Catalunya amb la finalitat d’aprofundir sobre els sistemes de gestió municipal sostenible. Al respecte, i sota la coordinació d’EDO-SERVEIS, el grup va visitar l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès on els assistents es van mostrar especialment interessats en el concepte de Ciutat Innovadora, que permet la participació directa de la ciutadania en la presa de decisions sobre aquells aspectes que afecten al Desenvolupament urbanístic i social dels seus barris.

Enllaç

Publicacions

Exclusion factors in Latin America HEI

Castro, Rodríguez-Gómez y Gairín

Education and urban society

Enllaç  

Las Comunidades de Práctica Profesional: creación, desarrollo y evaluación

J. Gairín

Wolters Kluwer

Enlaç

Pròximes activitats

VII Jornades Internacionals EDO

10 de maig de 2016

Des de l’any 2010 se celebren anualment les Jornades Internacionals EDO per a presentar les accions desenvolupades pels diferents subgrups i que serveixen de plataforma per a difondre l’activitat del grup i establir sinergies entre els seus membres i entitats externes.

Enllaç

II Seminari Doctorands EDO

27 de juny de 2016

Aprofitant la presència dels doctorands a la UAB per participar en els tribunals de seguiment de les seves tesis doctorals, EDO-UAB organitza el II Seminari de Doctorands amb la finalitat de que aquests puguin conèixer amb més detall les línies de recerca que desenvolupen els diferents subgrups de l’EDO, així com analitzar les possibilitats de col·laboració en els projectes de recerca en curs.

Enllaç

Altres informacions

  • Estada professionals mexicans
    El professor Joaquín Gairín ha col·laborat, com a representat de l’EDO-UAB, en la organització de l’estada de professorat mexicà que es desenvolupa a la Universidad de Alcalá i que ha organitzat la Direcció de Relacions amb Iberoamerica d’aquesta universitat. Enllaç.
  • Reunió de Seguiment projecte Erasums+
    Els dies 8 i 9 de març ha tingut lloc a Finlàndia la reunió del projecte ACESS4ALL "Laboratori de Polítiques i Pràctiques per al Desenvolupament Social a l’Educació Superior” va començar oficialment el passat 1 de setembre de 2015. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí