Newsletter | Número 21 - Febrer 2017

Notícies

Formació Professorat

Màster Formació i Gestió Universitàries

La UAB ha firmat un conveni amb UDELAS per poder realitzar el Màster que compta amb una plantilla de 8 professors. Aquest té una durada de 15 mesos i es cursa mitjançant una modalitat semipresencial que combina trobades presencials amb seguiment online pel campus virtual de l’Autònoma.

Enllaç

Resolució Plaça Vacant

Personal de Suport a la Recerca

 Resolta la plaça de Tècnic Auxiliar de Suport a la Recerca vinculada al projecte “Mapa de buenas prácticas en creación y gestión del conocimiento en la Administración pública catalana”.

Vistes les candidatures presentades, i resolta a data 15 de febrer, la persona escollida per a ocupar aquesta plaça ha estat Almudena Gordon Hernández.

Enllaç

Neurociències i Educació

Curs a mida per a INACAP

Durant els dies 6 al 10 de febrer tindrà lloc a la UAB el curs “Neurociència aplicada a l’àmbit educatiu”, que es composa de dos itineraris: Neuroestimulació cognitiva i neurociència cognitiva del desenvolupament. En el programa participaran professors de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, impartint assignatures vinculades a l’àmbit de la psicopedagogia i l’atenció a la diversitat, i professorat vinculat a l’Institut de Neurociència de la UAB, impartint assignatures vinculades a l’àmbit de la neurociència i neuroeducació.
Enllaç

Publicacions

Academics Socialization

Feixas, Ion, Akerlind i Stes

ZFHE


Enllaç 

Ètica Organitzacional


Colorado i Gairín

Perspectiva Educacional


Enllaç

Pròximes activitats

Fòrum Internacional de Tecnologia i Educació 2017

Bellaterra, 27 de juny de 2017

Obert el termini per a la presentació d'aportacions.
El grup EDO-UAB és l’organitzadora local la quarta edició del FIET sota el lema “FIETxs 2017: Les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge”, que se celebra a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona el proper 27 de juny. 

Enllaç

CICE 2017

Bellaterra, 7, 8 i 9 de juliol de 2017

Obert el segon termini per a la recepció d'aportacions.

EDO-UAB participarà, conjuntament amb la Universitat Internacional de Catalunya, en la organització del 6è Congrés Iberoamericà de Qualitat Educativa, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de Juliol de 2017, del qual l’organitzador principal és la Comissió Iberoamericana per a la Qualitat Educativa. La seu principal de la Trobada, que espera reunir al voltant de 1.000 participants, és el Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enllaç

Altres informacions

  • XVI Congrés Expoelearning
    Els dies 2 i 3 de març se celebrarà a la Fira de Madrid, la 16ª edició de l’EXPOELEARNING, el major esdeveniment dirigit al sector de la formació online a Espanya i Amèrica Llatina, que aquest any espera superar les xifres de la passada edició, amb més de 5.000 visitants i 350 congressistes procedents de 20 països. Enllaç.
  • Congrés SEI
    EDO-UGR participarà en la organització del II Congrés Internacional SEI, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’abril del 2017, del qual l’organitzador principal és la Associació UGREDUSO. La seu principal de la Trobada és la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Granada, a la mateixa ciutat de Granada.  Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí