Facebook
 
Twitter
 
LinkedIn
 
YouTube
 
 

Newsletter 

 

Nº 28 | Octubre 2017

NOTÍCIES

Celebració del V Congrés Internacional EDO (CIEDO)

 

Se celebrarà del 9 a l'11 de maig

 

La temàtica principal del CIEDO serà el 'Lideratge i la gestió del talent a les organitzacions'. Enguany comptarem amb la presència de professors i experts a nivell nacional, i també amb professors amb reconeixement internacional, com ho són els nord-americans Duncan Waite (Texas State University) i Nancy Dixon (Common Knowledge Associates), que impartiran dues de les conferències previstes. 

Avaluació d’impacte del Projecte XAFIR

 

Membres de l'EDO han participat en l’avaluació

 

Més enllà de valorar l’impacte del Projecte Xarxa d’Atenció a Famílies i Infants del Raval i fer aportacions concretes que permetin prendre decisions als seus impulsors, l’avaluació evidencia quines són les condicions claus que permeten que xarxes de professionals de l’àmbit de la intervenció social siguin sostenibles en el temps i donin resposta a les necessitats del territori.

 
Image
 
 
Image
 

Ana Maria Moreira, de la Universitat de Brasília, realitza una estada al Grup EDO

 

La professora adjunta treballa amb el projecte ORACLE

 

L'estada tindrà una durada des del 15 de setembre fins al 4 de desembre. El principal objectiu és la cerca de marcs teòrics i metodològics per al desenvolupament d’anàlisis de models de gestió i implementació de les institucions d’educació superior als països de Llatinoamèrica, un estudi que respon a la fase 3 del projecte ORACLE.

Inclusió a l’Educació Superior (Access4All)

 

El grup EDO va assistir a la reunió a Leiria (Portugal) per fer un seguiment del projecte

 

El propòsit de la trobada ha estat avançar en la promoció d’una universitat realment inclusiva per una banda, i per l’altra, l’èxit dels i les estudiants que procedeixen d’entorns desfavorits i que habitualment disposen de menors oportunitats en comparació amb els seus homòlegs. A la reunió hi ha format part també altres institucions universitàries associades de països com Finlàndia, Itàlia, Regne Unit i Romania, a més de l’amfitriona Portugal.

 

PUBLICACIONS

 
Image

Declaració de les Societats Científiques de Ciències de l'Educació sobre els criteris d'avaluació aplicats a l'àrea de Ciències de l'Educació

Participa GRUP EDO

 
Image

'Protestant a Twitter: ciutadania i apoderament des de l'educació pública'

Participa José Luis Muñoz

 

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

 
Image
 

V Congrés Internacional EDO 2018

 

Barcelona | 9, 10 i 11 de maig de 2018

 

El 5è Congrés Internacional de l’EDO tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), a Barcelona, durant els dies 9, 10 i 11 de maig de 2018.

 

ENLLAÇ

 
Image

XV CIOIE

 

Lleida | 18, 19 i 20 d'octubre de 2018

 

L'EDO-UdL coordinarà la organització del proper Congrés Internacional d'Organització d'Institucions Educatives, que arribarà el proper 2018 a la seva quinzena edició. El lema escollit per aquesta edició ha estat "Tendències nacionals i internacionals en organització educativa. entre l'estabilitat i el canvi".

 

ENLLAÇ

 

ALTRES INFORMACIONS

 

IV Trobada RedInche

 

El Grup EDO participa com a col·laborador a les jornades que se celebren a Barcelona a l’octubre. La temàtica principal és el potencial científic de la riquesa natural i sociocultural xilena. 

XXV aniversari Departament Pedagogia Aplicada

 

L'EDO ha estat vinculat des de la seva creació a aquest Departament, essent la majoria dels seus membres adscrits al mateix, motiu pel qual gran part d’ells van participar d’aquesta activitat.

Màster en Formació i Gestió universitària

 

Diego Castro participa en una sessió magistral a la seu de la Universidad Especializada de Las Américas (UDELAS) a Panamà, desenvolupant el mòdul F, sobre l'Estructura acadèmica'.

Màster en Direcció de Centres per la Innovació Educativa

 

El 20 d'octubre va tenir lloc la sessió inaugural del Postgrau/Màster. És propi del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB adreçat als titulats universitaris.

edo.uab.cat

 
Facebook
 
Twitter
 
LinkedIn
 
YouTube
 
 

Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents. De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

 

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau fes clic aquí.