Image
 
Facebook
 
Twitter
 
LinkedIn
 
YouTube
 

Newsletter

 

Nº 29 | Novembre 2017

 

NOTÍCIES

 
Image
 

Cerimònia de lliurament de premis extraordinaris de Doctorat

 

Aleix Barrera, guardonat per l'Escola de Doctorat i Alumni UAB 

 

L’Escola de Doctorat va celebrar l’acte semestral en què es fa entrega dels premis extraordinaris de Doctorat, els quals posen en valor les tesis amb qualificació d’excel·lent Cum Laude, i on també es lliuren els títols de doctor i doctora. En aquest sentit, Aleix Barrera ha estat guardonat per la seva tesi titulada ‘La transferencia de los aprendizajes adquiridos en Comunidades de Práctica en la Administración Pública’. També van ser guardonats la Dra. Katia Veronica Pozos i el Dr. Adrià Pagès Mimó.

Conferència Internacional sobre Comunicació i Educació a càrrec de Georget Ion

 

La membre del Grup EDO va participar a la Conferència celebrada a Timisoara (Romania) 

 

Ion va protagonitzar un keynote speech sobre la gestió de la investigació i la formació del personal investigador en les universitats espanyoles. A més, la doctora va participar en diferents tallers sobre avaluació basada en competències i feedback al Departament d’Educació de la Universitatea de Vest din Timisoara. Tot plegat, durant els dies 9 i 10 de novembre.

 
Image
 
 
Image
 

Resolució de la VI Convocatòria d'Ajudes a Projectes Inclusius

 

El Grup EDO ha quedat finalista del programa sobre projectes inclusius que organitza la Fundació Universia.

 

El Grup EDO ha estat notificat de la resolució de la VI Convocatòria d’Ajudes a Projectes Inclusius de la Fundació Universia-Fundació Konecta. Aquesta nova edició ha comptat amb la participació de 232 entitats (associacions, fundacions, confederacions, cooperatives i universitats) de tot Espanya.

Lectures de tesis doctorals

 

Quatre doctorands defensen les seves tesis durant el mes de novembre

 

La segona setmana de novembre va ser el torn de la defensa de tres tesis. Per una banda, William Pulido, sobre l'educació superior i el desenvolupament socioeconòmic a Bogotà; David Henriquez, que va treballar sobre la percepció dels prejudicis ètnics respecte dels estudiants Aymara; i Galia Meneses, sobre les actituds del professorat davant la innovació curricular. El 30 de novembre va defensar la seva tesi Omid Morad (la imatge pertany a la seva notícia), el qual va enfocar la seva tesi sobre la qüestió següent: Com utilitzen els rànquings els webs institucionals de les universitats? 

 
Image
 
 

PUBLICACIONS

 
Image

'Influència de les Pràctiques de Lideratge Pedagògic a les Pràctiques Docents'

 

Participen G. A.  Rodríguez i Joaquín Gairín

 
Image
 

‘Good Practices for equity and inclusion in Higher Education’

 

Participen F . Dovigo i L. Casanova

 

ESDEVENIMENTS

 
Image

V Congrés Internacional EDO 2018

 

Barcelona | 9, 10 i 11 de maig de 2018

 

El 5è Congrés Internacional de l’EDO tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC). Properament s’aniran fent públiques les noves confirmacions sobre les conferències que composaran el programa.

 

ENLLAÇ

 
Image

FIET

 

UAB | Dimarts 27 de juny de 2018

 

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET) confirma la data per a la celebració de la seva pròxima edició. Els objectius generals del FIET són reflexionar i fer propostes de caire transformador sobre Educació, Cultura i Tecnologia per generar escenaris de futur en aquest àmbit.

 

ENLLAÇ

Image

XV CIOIE

 

Lleida | 18, 19 i 20 d'octubre de 2018

 

L'EDO-UdL coordinarà la organització del proper Congrés Internacional d'Organització d'Institucions Educatives, que arribarà el proper 2018 a la seva quinzena edició. El lema escollit per aquesta edició ha estat "Tendències nacionals i internacionals en organització educativa. entre l'estabilitat i el canvi".

 

ENLLAÇ

 

ALTRES INFORMACIONS

IX Trobada Estatal d'Orientadors

L'Associació Aragonesa de Pedagogia, amb el suport de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE) celebrarà del 18 al 20 de maig la novena edició sota el lema 'Per una orientació per al canvi'.

Resolució Convocatòria TESR

Resolta la plaça de Tècnic Especialista de Suport a la Recerca vinculada al projecte ICEDU. Lourdes Murillo és la persona escollida pels coordinadors del projecte, Joaquín Gairín i David Rodríguez.

Neix la Xarxa XEC3

Maria Jesús Comellas, membre del Grup de Recerca Orientació i Desenvolupament Educatiu (GRODE) del Departament de Pedagogia Aplicada, presenta la Xec3 o la Xarxa d’Expertesa per a la Construcció Compartida de Coneixement.

Premi de la Fundació Prevent

Aleix Barrera, guardonat al Congrés Internacional Universitat i Inclusió amb el premi per a Joves Investigadors de la Fundació Prevent per l'aportació d'una iniciativa del projecte ORACLE.

 
Facebook
 
Twitter
 
LinkedIn
 
YouTube
 
 

 
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents. De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució". 


Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau fes clic aquí.