Si no puede ver correctamente este e-mail, por favor haga clic aquí

Newsletter

Número 03 - juny 2015

Notícies

Call for papers

Congrés a Costa Rica, Novembre 2015

Fins l’1 d’agost estarà obert el període per a la presentació d’aportacions al Congrés Internacional IDEAS “Les institucions educatives com impulsores del desenvolupament sociocomunitari”

Enllaç
Josep Blázquez defensa la seva tesis doctoral

Defensa de tesis doctoral

La actividad física con caballos como medio terapéutico para mejorar la capacidad funcional y la calidad de vida de las personas de la Tercera Edad y de las afectadas por el síndrome de Fibromialgia: El Método Centauro como programa formativo de intervención.

Enllaç.

Publicacions

Diferències de gènere en la participació de la població adulta en activitats d'aprenentatge no formal i informal a Espanya.

Carla Quesada, Miren Fernández-de-Álava  i Mariana Rebollar

Ediciones Octaedro
Col·lectius vulnerables a la Universitat. Reflexions i propostes per a la Intervenció.

Joaquín Gairín (Coord.)

Wolters Kluwer

Activitats

Event 1

01/07/2015

Jornada del Projecte APESE a la UAB per a debatre els resultats preliminars de l'estudi de camp.

Enllaç
Event 2

07/07/2015

VII Trobada de la Redage, que inclourà una sesió oberta sota el lema "Reptes per a l'atenció a la primera infància"
Enllaç

Altres informacions

  • Entrevista a Edgar Iglesias
    La revista digital dels Esplais Catalans somesplai.cat ha entrevistat el professor de Departament de Pedagogia Aplicada i membre de l’EDO-UAB, Edgar Iglesias, sobre la diversitat sociocultural als espais de lleure Enllaç.
  • I Seminari Internacional de Doctorands EDO
    Celebrat el passat dia 29 de juny, el seminari pretenia posar en contacte i facilitar l'establiment de xarxes de col·laboració entre els estudiants de doctorat tutelats per membres de l'equip EDO-UAB. Enllaç.
  • UAB Primera del Ranking
    La revista lonidnenca líder en el sector de l'arquitectura i el disseny, DesignCurial, sitúa la UAB en la primera posició en el ranking de les 10 universitats més ecològiques del món. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".