Si no puede ver correctamente este e-mail, por favor haga clic aquí

Newsletter

Número 04 - juliol 2015

Notícies

Projecte HEIDA

L'EDO inicia la participació en un nou projecte

EDO participarà, en col·laboració amb l'oficina de relacions internacionals de la UAB, en el projecte "Data driven decision making for internationalization of higher education", finançat en el marc de la convocatoria Erasmus+ de la Unió Europea, i sota la coordinació de la Koç University de Turquia.

Enllaç
Anna Díaz-Vicario defensa la seva tesis doctoral

Defensa de tesis doctoral

Des d'una perspectiva eminentment qualitativa s'ha indagat sobre la gestió de la seguretat integral en els centres educatius de Catalunya, analitzant pràctiques específiques actualment vigents i analitzant els condicionants que afecten els procesos vinculats a la seguretat.

Enllaç.

Publicacions

Las comunidades de Práctica Profesional. Creación, desarrollo y evaluación.

Joaquín Gairín (Coord.)

Wolters Kluwer
Colectivos vulnerables en la Universidad. Reflexiones y propuestas para la intervención.

Joaquín Gairín (Coord.)

Wolters Kluwer

Activitats

IDEAS 2015

01/07/2015

Ampliat el termini per a la presentació d'aportacions fins el 30 d'agost de 2015.

Enllaç
CIEDO 2016

11/05/2016

S'ha creat el canal Linkedin del Congrés Internacional EDO 2016 "Aprenentatge i treball conectat i situat"

Enllaç

Altres informacions

  • Congrés EDULEARN
    Diversos membres de l'EDO han participat al Congrés EDULEARN, que va realitzar-se a Barcelona els dies 6, 7 i 8 de juliol, presentant aportacions fruit de les investigacions actuals del grup. Enllaç.
  • Activitats formatives
    Joaquín Gairín participa com a docent del curs "Gestió de Processos de Desenvolupament Organitzatiu" en el marc del Màster en Gestió Educativa que promour la Universitat ORT d'Uruguai. Enllaç.
  • Seguiment de projectes
    Durant els dies 20 a 25 de juliol s'han dut a terme a Costa Rica activitats de seguiment i assessorament dels projectes d'acciò tutorial que estan realitzant les escoles nocturnes que participen en el projecte IDEAS. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".