Newsletter | Número 10 - Febrer 2016

Notícies

Aprenentatge Informal

Reflexions vinculades a la recerca

El 2 de febrer es va celebrar el seminari obert de debat “Aprenentatge informal en els centres educatius”, vinculat al projecte I-CEDU (EDU2014-56070-P), i amb l'objectiu l’analitzar els processos de generació, identificació i avaluació dels processos lligats a l’aprenentatge informal en els centres educatius.

Enllaç

Actualització Docent

Jornades formatives

Els dies 4 i 5 de febrer, membres de l’EDO han participat a les activitats de formació i actualització, en el marc de les accions de coordinació i perfeccionament del professorat de l’àmbit d’organització del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB,  visitant diferents centres rurals de la província de Terol.

Enllaç

Lectura de Tesis

2 de febrer de 2016

La tesis doctoral, ha analitzat el funcionament del programa Compartim del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de conèixer les variables que influeixen en el procés de transferència al lloc de treball dels aprenentatges adquirits mitjançant comunitats de pràctica professional a l’Administració pública.

Enllaç

Publicacions

Organizaciones que aprenden y generan conocimiento

J. Gairín i A. Barrera-Corominas

Wolters Kluwer

Enllaç

KCM in Educational Organisations: Barriers and Enablers

J. Gairín y D. Rodríguez-Gómez

KMRP

Enlaç

Pròximes activitats

Congrés EDO 2016

11, 12 i 13 de maig de 2016

Siemens, Cabero, Billett, Jarche i Marina seran els conferenciants del IV Congrés Internacional EDO que tindrà lloc a Barcelona el proper mes de Maig. Així mateix, s'han confirmat ja els 12 Simposis que, vinculats amb les temàtiques del Congrés, presentaran experts tant nacionals com internacionals.

Enllaç

EXPOELEARNING 2016

3 i 4 de març de 2016

Del 28 al 30 de juny de 2016, l’EDO participarà en el XVI Congrés Nacional i el VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia, coordinant una de les 13 línies de treball previstes. Concretament, la línia que coordinarà tractarà les següents temàtiques: Canvi i millora en sistemes i organitzacions educatives, Direcció, organització, gestió i avaluació d’institucions de formació.

Enllaç

Altres informacions

  • Convocatòria de beques "La Caixa"
    L'entitat "La Caixa" ha obert el període per a la presentació de candidatures al programa de beques per a cursar estudis de Doctorat en Universitats d'Espanya. No perdis l'oportunitat de sol·licitar una beca per a realitzar la teva tesis vinculada al grup EDO. Enllaç.
  • Beques Fundación Carolina
    La Fundación Carolina ha obert una nova edició de la seva convocatòria de beques, corresopnent al curs 2016-2017. Entre les modalitats hi ha 349 beques per a la realització de Postgraus i 140 beques de doctorat i d'estades curtes post-doctorals. ¡Revisa la nostra oferta fomativa i sol·licita la teva beca! Enllaç.
  • Jornada sobre Ciutadans Europea
    Col·laboradors de l’EDO Universidad de Granada van organitzar la Jornada “La Nova Ciutadania Europea” durant els dies 17 i 18 de febrer. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí