Newsletter | Número 12 - Abril 2016

Notícies

Últimes places disponibles

Congrés Internacional EDO 2016

Si desitges participar en el CIEDO 2016 és important que reserves la teva plaça registrant-te a la web del Congrés abans del proper dia 6 de maig.

Per a qiualsevol dubte o aclariment contacta amb la Secretaria.

Enllaç

La UAB, 12 en el ranking THE

Primera posició a l'estat

La UAB ocupa la posició 12 mundial d’universitats amb menys de 50 anys, la millor classificació de tot l’Estat, segons la cinquena edició del rànquing anual 150 Under 50 que publica Times Higher Education.
La classificació té en compte la qualitat de la docència, la recerca, el nombre de citacions de les publicacions científiques, la internacionalització i la transferència al teixit industrial.

Enllaç

Premis de Doctorat

Dos investigadors premiats

Una delegació de regidors i tècnics municipals xilens va visitar Catalunya amb la finalitat d’aprofundir sobre els sistemes de gestió municipal sostenible. Al respecte, i sota la coordinació d’EDO-SERVEIS, el grup va visitar l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès on els assistents es van mostrar especialment interessats en el concepte de Ciutat Innovadora, que permet la participació directa de la ciutadania en la presa de decisions sobre aquells aspectes que afecten al Desenvolupament urbanístic i social dels seus barris.

Enllaç

Publicacions

Gestión del Conocimiento y D.O.

J. Gairín

Wolters Kluwer

Enllaç  

Peer-feedback to enhance students learning

Ion, Barrera-Corominas y Tomás-Folch

ITJETHE

Enllaç

Pròximes activitats

Jornada PreEDO

10 de maig de 2016

El proper 10 de maig se celebrarà al EAPC la Jornada prèvia a l'EDO 2016, sota el lema "Coneixement i relleu generacional en les administracions públiques", destinada a directors d’escoles i instituts d’administració pública, gestors de formació, formadors, gestors de recursos humans de les diferents administracions públiques. 

Enllaç

VIII Trobada de la RedAGE

16 i 17 de maig de 2016

La RedAGE celebrarà el proper maig la seva VIII trobada, organitzada per l’Instituto Politécnico de Leiria, amb la col·laboració de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB i la participació de socis de més de 15 països diferents.

Enllaç

Altres informacions

  • Biblioteca Digital EDO
    L’EDO-UAB ha estat treballant en els darrers mesos per a posar en funcionament, en col·laboració con el Dipòsit Digital de Documents (DDD) de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Biblioteca Digital del grup. L’objectiu d’aquest espai és oferir en accés obert i gratuït les publicacions desenvolupades per membres de l’equip EDO. Enllaç.
  • Congrés WFATE
    Joaquín Gairín i Diego Castro, director i membre de l’EDO-UAB respectivament, participen com a coordinadors de les taules “Monitorització i avaluació de les innovacions a la formació del professorat” i “Formació inicial i permanent per a la innovació”, respectivament. Enllaç.
  • Reunió projecte HEIDA
    Georgeta Ion i Xavier Biarnes, membre i col·laborador de l’EDO-UAB respectivament, han participat a la reunió de coordinació del projecte HEIDA “Data driven decision making for internationalization of higher education” el 14 d’abril a Eslovènia, i a un seminari obert a la comunitat per a reflexionar sobre la utilització de l’eina per a compartir informació, utilitzada al projecte. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí