Newsletter | Número 13 - Maig 2016

Notícies

VIII Trobada de la RedAGE

16 i 17 de maig a Portugal

La RedAGE és una associació científica internacional, sense ànim de lucre, que des de 2008 ofereix suport i recolzament a la organització i gestió de centres educatius i institucions formatives en el context iberoamericà. Actualment aglutina més de 450 institucions interessades en la gestió educativa i té presència a més d’una quinzena de països iberoamericans a través de les seves 31 institucions membre. 

Enllaç

Formació de tercer cicle

Obert el període d'inscripcions

Des del mes de maig i fins al mes de setembre es troba obert el període d'inscripció als estudis propis promoguts per la des de l'EDO-UAB. Els programes disponibles són: Postgrau i Màtser en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa (Semipresencial) i Màster en Formació TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació a les organitzacions (online). .

Enllaç

Publicacions

Aprendizaje Organizativo en la Administración

Gairín i  Rodríguez-Gómez

IVAP

Enllaç  

Exploring Principals Management

Tomás-Folch i Ion

Int. Journal of Educational Organization and Management

Enllaç

Pròximes activitats

FIET

8 de juliol de 2016

El grup EDO-UAB co-organitza la tercera edició del FIET sota el lema “FIETxs 2016: Noves tendències”, que se celebra a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La present edició constarà de 8 simposis, dues conferències i una taula de comunicacions anomenada “el racó de l’investigador”, donant espai als joves investigadors per a presentar les seves recerques. 

Enllaç

XVI Congrés SEP

28 a 30 de juny de 2016

Els dies 28, 29 i 30 de juny tindrà lloc a Madrid el XVI Congrés Nacional i el VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia, “Democràcia i Educació al s. XXI”, comptant amb la col·laboració de l’EDO en la coordinació d’una de les 13 línies estratègiques: Canvi i millora en sistemes i organitzacions educatives. Direcció, organització, gestió i avaluació d’institucions de formació. 

Enllaç

Altres informacions

  • Qualitat en l'Educació a Distància
    La Dra. Renata Marciniak, col·laboradora del grup EDO, ha estat convidada per la Facultat d’Estudis Superiors Acatlán de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM) a participar com a ponent a distància en el seminari “Innovació educativa amb TIC”, cosa que promou l’ús de TIC en el procés d’ensenyament i aprenentatge en ambients presencials i mixtes. Enllaç.
  • Congrés WFATE
    L’equip EDO – UdL ha rebut durant els dies 22 al 29 de maig la visita dels professors Leslie i Ron Reesede la California State University Long Beach. La seva visita es realitza en el marc dels projectes que realitza el grup de recerca vinculats al tractament que es fa a les escoles de la llengua materna de l’alumnat. Enllaç.
  • Jornada prèvia al Congrés EDO
    El 10 de maig es va celebrà a l'EAPC la Jornada prèvia a l'EDO 2016, sota el lema "Coneixement i relleu generacional en les administracions públiques", on van participar directors d’escoles i instituts d’administració pública, gestors de formació, formadors i gestors de recursos humans de les diferents administracions públiques. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí