Newsletter | Número 14 - Juny 2016

Notícies

Activitat formativa HEIDA

8 de juny en Barcelona

Aquest mes de juny s'ha desenvolupat a la UAB una sessió formativa dirigida a responsables vinculats a la internacionalització de la docència i la seva millora, que inclou a responsables acadèmics, gestors de dades, responsables de les oficines de qualitat i de l’àrea de relacions internacionals. L’objectiu de la formació és dotar de recursos als participants per a aconseguir millorar la presa de decisions a partir d’un anàlisi detallat de les dades que la pròpia universitat genera. 

Enllaç

Màster en Formació TAC

Obert el període d'inscripcions

Des del mes de maig i fins al mes de setembre es troba obert el període d'inscripció al Màster en Formació TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació a les organitzacions. El Màster,  que es realitza integrament online, busca com a objetiu formar a professionals capaços d'analitzar críticament les possibilitats i les limitacions de les tecnologes 2.0 per a la formació i desenvolupament de les organitzacions.

Enllaç

Publicacions

Técnicas de investigación social y educativa

Fàbregues, Meneses, Rodríguez-Gómez y Paré

UOC

Enllaç 

Exploring Principals Management

Tomás-Folch i Ion

Int. Journal of Educational Organization and Management

Enllaç

Pròximes activitats

Conference Access4All

28 de setembre de 2016

Obert el termini per a presentar els resums per a comunicacions i pòsters a la Conferència sobre inclusió en Educació Superior. 
La conferència, que tindrà lloc el 27 de setembre a Bergamo (Itàlia), permetrà als participants avaluar polítiques institucionals i bones pràctiques desenvolupades per institucions d’E.S a Europa per a promoure la inclusió social i educativa d’aquells grups d’estudiants menys representats o no habituals. 

Enllaç

FIET

8 de juliol de 2016

El grup EDO-UAB co-organitza la tercera edició del FIET sota el lema “FIETxs 2016: Noves tendències”, que se celebra a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. La present edició constarà de 8 simposis, dues conferències i una taula de comunicacions anomenada “el racó de l’investigador”, donant espai als joves investigadors per a presentar les seves recerques. 

Enllaç

Altres informacions

 • Estada a la Universitat Trinity College
  Georgeta Ion realitza una estada de recerca en la Facultat d’Educació de la Universitat Trinity College Dublín entre el 15 de juny i el 15 de juliol del 2016. La professora Ion ha obtingut un dels ajuts per a la mobilitat internacional per a professorat universitari en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres (MOB-MIF). Enllaç.
 • L’abandonament universitari a Catalunya
  David Rodríguez, membre de l’EDO-UAB, ha publicat una entrada al UAB divulga sobre un estudi del l’abandonament universitari català des d’un enfocament transnacional, publicat recentment a la revista Studies in Higher Education.
   Enllaç.
 • La UAB encapçala les universitats de l'Estat en el ranking mundial GreenMetric
  La UAB ocupa la 20a posició mundial entre les 407 universitats analitzades. El rànquing de la Universitat d’Indonèsia compara els esforços cap a la sostenibilitat i les polítiques de gestió respectuoses amb el medi. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí