Newsletter | Número 15 - Juliol 2016

Notícies

Call for papers

Fins el 20 d'agost de 2016

EDO-UAB us convida a presentar les vostres aportacions vinculades amb la inclusió i permanència de col·lectius vulnerables a l'educació superior a la Conferència que organitzarem a Bergamo (Itàlia) el proper mes de setembre de 2016.
Les millors aportacions tindrán l'allotjament per a un autor gratuït! 

Enllaç

Oferta formativa de tercer cicle

Obert el període d'inscripcions

No esperis més i reserva la teva plaça en els nostres programes de Máster i Postgrau.

Postgrau en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa: http://goo.gl/GvAw4 

Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa:
 http://goo.gl/SZo3b 

Màster de formació en TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació a les organitzacions:
http://goo.gl/Zn7TXw 
 

Tancat per vacances

1 d'agost a l'1 de setembre

Entre los días 1 de agosto y el 1 de septiembre los miembros del Equipo de Desarrollo Organizacional de la UAB estarán disponibles únicamente a través de sus correos personales. Si desean contactar con el grupo, pueden hacerlo directamente al correo electrónico institucional: edo@uab.cat 

Enllaç

Publicacions

Gestión de la Investigación Educativa en Iberoamerica

Gairín, Castro y Medrano

Santillana

Enllaç 

Cultura de Investigación en Universidades Españolas

Castro y Ion

HERDSA

Enllaç

Pròximes activitats

Conference Access4All

28 de setembre de 2016

Obert el termini per a presentar els resums per a comunicacions i pòsters a la Conferència sobre inclusió en Educació Superior. 
La conferència, que tindrà lloc el 27 de setembre a Bergamo (Itàlia), permetrà als participants avaluar polítiques institucionals i bones pràctiques desenvolupades per institucions d’E.S a Europa per a promoure la inclusió social i educativa d’aquells grups d’estudiants menys representats o no habituals. 

Enllaç

Congrés SEP

Disponibles les actes del Congrés

En aquests moments ja es troba disponible el llibre d’actes del XVI Congrés Nacional i el VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia, "Democràcia i Educació en el s. XXI”, que a través de més de 1.300 pàgines recull totes les aportacions presentades en les 13 línies de treball desenvolupades durant tres intenses jornades de treball

Enllaç

Altres informacions

 • Perfeccionament docent
  Durant la setmana del 25 al 29 de juliol de 2016 diversos professors vinculats a l’Equip EDO desenvoluparan la una nova edició dels Cursos de Perfeccionament docent a acadèmics de la Universitat de Tarapacà. Enllaç.
 • Lideratge orientat a les persones
  Mireia Tintoré, membre de l’EDO-UIC, coordina el volum 4:2 del International Journal of Educational Leadership and Management, sota el títol “Lideratge orientat a les persones”, en el que també han participat com a autors membres de EDO-UGR. Enllaç.
 • Jornada APEE
  Investigadors de diferents universitats es troben a la UAB per a debatre sobre el model d’atenció a la diversitat elaborat en el marc del projecte APESE. Enllaç.
 • Resultats Projectes MIF
  Membres de l’EDO presenten els resultats del projecte ARMIF desenvolupat, l’objectiu del qual fou la anàlisis de l’impacte de les practiques curriculars dels futurs Mestres. Enllaç.
 • Actualització Docent
  El dia 4 de Juliol un important nombre de professors vinculats a l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB han participat en una Jornada d’actualització docent organitzada per l’àrea de Organització i Gestió Educativa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí