Newsletter | Número 16 - Setembre 2016

Notícies

Últimes places Màster en Direcció

Fins el 10 d'octubre de 2016

Enfocat no únicament a professionals de l’àmbit formal, aquest programa ofereix una formació suficientment àmplia com per a satisfer les necessitats formatives tant de mestres que desitgen accedir a càrrecs directius, com d’altres professionals que es troben desenvolupant activitats de gestió en l’àmbit de la formació o d’institucions socio-culturals amb un enfocament clarament educatiu. 

Enllaç

EDO-SERVEIS a Xile

Noves línies d'actuació

EDO-Serveis ha obert, amb l’arribada del nou curs acadèmic, una línia d’intensificació dels serveis que ofereix a institucions i organismes internacionals. En el context d’aquesta línia estratègica una de les actuacions serà establir nous vincles i relacions amb organitzacions xilenes. Per això, ha iniciat una campanya amb “partners” locals que ajudaran a ampliar la presència al país andí.

Enllaç

Projecte YOUTH

Nova concessió

EDO-UAB participa com a soci en el projecte YOUTH “Creating a framwork and developing contents for tomorrow’s youth centres”. El projecte està finançat en el marc del programa Eramus + “Strategic parnership for youth” i està coordinat per centre de Joventut de Timisoara (Romania).

Enllaç

Compromís amb la docència

Dos nous projectes de innovació docent

El passat mes de Juliol el Comitè Científic i Comissió d’Avaluació de les propostes de projectes de Suport a la Innovació Docent va resoldre la “Convocatòria 2016 de projectes de suport a la Innovació Docent 2016” promogut per la Universitat Autònoma de Barcelona. En el marc de la mateixa dos projectes promoguts per membres del Grup EDO han estat valorats de forma satisfactòria.

Enllaç

Publicacions

La calidad de la Educación

Gairín (Coord.)

CISPRAXIS

Enllaç 

Bones pràctiques en gestió universitària.Tomás i altres

EPAA

Enllaç

Pròximes activitats

Conferència HEIDA

22 i 23 de setembre de 2016

Aquest mes ha tingut lloc a Istanbul la conferència final del projecte HEIDA, la qual ha servit per donar a conèixer els resultats obtinguts durant els 2 anys llargs que porta en marxa el projecte, així com per a discutir les consecucions actuals de cara a l'obtenció dels darrers productes. Un nombrós grup d'experts i professionals vinculats a la gestió universitària, desenvolupament estratègic i gestió de dades han participat al llarg dels dos dies que ha durat la conferència.

Enllaç

CICE

6 al 8 de juliol de 2017

EDO-UAB participarà en l'organització del Sisè Congrés Iberoamericà de Qualitat Educativa, que se celebrarà a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona el pròxim mes de juliol de 2017. Actualment es troba obert el segon període per a la presentació d'aportaciones.

Enllaç

Altres informacions

 • Vulnerabilitat educativa
  El passat divendres 16 de setembre, Raul Bustos González va defensar, en el marc del Doctorat en Educació de la UAB, la seva tesi doctoral titulada "Estratègies d'Adaptació Acadèmica en Estudiants Immigrants d'Establiments d'Ensenyament Bàsic i Mitjà a la ciutat d'Arica. Enllaç.
 • Defensa de treballs finals
  Durant aquesta setmana 11 estudiants del Màster de Recerca en Educació han defensat els seus Treballs Finals vinculats a l’especialitat “Desenvolupament i gestió de les organitzacions pel canvi” que coordina la professora Marina Tomàs. Enllaç.
 • Beques Pre-Doctorals
  si has finalitzat els estudis de màster o equivalent entre el dia 1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2016, i la teva intenció és realitzar el Doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, tens la possibilitat d’incorporar-te a l’EDO-UAB. Enllaç.
 • Dispositiu grupal en la formació del professorat
  El passat 22 de setembre Robinson Curumilla Aguilar va defensar, en el marc del Doctorat en Educació de la UAB, la seva tesis doctoral titulada "El dispositiu grupal com a metodologia de formació per al professorat: valoració de la seva aplicació a partir de l'estudi de casos". Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí