Newsletter | Número 17 - Octubre 2016

Notícies

Firma de Conveni

Formació de tercer cicle

Signat el conveni de col·laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona, en representació de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional, i la Secretaria Nacional de Ciència i Tecnologia del Govern de Panamà, per al desenvolupament d’accions formatives encaminades a enfortir les competències docents del professorat de secundària de les escoles oficials del Ministeri d’Educació de la República de Panamà.

Enllaç

Projecte YOUTH

Reunió d'inici de projecte

Durant els dies 3 i 4 d’octubre Georgeta Ion i Aleix Barrera han participat a la reunió inicial del projecte “YOUTH - Creating a framework and developing contents for tomorrow’s youth centers”, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Timis County Youth Foundation, entitat que coordina el desenvolupament del projecte.

Enllaç

CIEDO 2016

Accés lliure a les conferències

Amb la voluntat de difondre el coneixement generat a través de les diferents activitats promogudes pel grup EDO-UAB, ja es troben disponibles les conferències editades de darrer Congrés Internacional EDO "Aprenentatge connectat i aprenentatge situat: implicacions per al treball", del que s'ha creat una web de tancament per a difondre'n els principals resultats.

Enllaç

RedAGE

Nou vídeo promocional

L’activitat de la RedAGE ha permès la publicació anual d’informes sobre l’estat de la gestió educativa, focalitzat en diferents àmbits, nivells i contexts, a nivell Iberoamericà. L’últim informe publicat, sèptim de la col·lecció, feia referència a la “Gestió de la investigació en Educació a Ibero-Amèrica” i l’informe vuit, actualment en fase editorial, es centrarà en ‘L’avaluació institucional en l’ensenyament obligatori a Ibero-Amèrica”.

Enllaç

Publicacions

La educación técnico profesional en Chile

DUOC-UC (Coord.)

Fundación Santillana

Enllaç 

La calidad en la FP en EuropaGairín, Essomba i Muntané

Wolters Kluwer

Enllaç

Pròximes activitats

Activitats projecte KOINOS

Últim trimestre de 2016

Les accions formatives que proposa el projecte KOINOS pretenen incidir en la introspecció i un contrast de mirades crítiques sobre la pràctica, que apunti cap a la creació de nous conceptes que ens ajudin a avançar en una educació inclusiva i plurilingüe.

Enllaç

CICE

6 al 8 de juliol de 2017

EDO-UAB participarà en l'organització del Sisè Congrés Iberoamericà de Qualitat Educativa, que se celebrarà a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona el pròxim mes de juliol de 2017. Actualment es troba obert el segon període per a la presentació d'aportaciones.

Enllaç

Altres informacions

 • Estada pre-doctoral
  Durant el període comprès entre l'1 de setembre i el 31 d'octubre de 2016, el Sr. Gerson Edgar Ferra Torres (Mèxic), ha fet una estada acadèmica a la seu de la UAB de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO). Enllaç.
 • Avenços projecte ACCESS4ALL
  El dia 27 de setembre del 2016 va tenir lloc la Conferència Internacional ACCESS4ALL “Bones Pràctiques per l’Equitat i Inclusió en Educació Superior” amb seu a Bergamo, Itàlia. Enllaç.
 • Innovació als centres educatius
  El dilluns dia 24 d’Octubre, va tenir lloc la darrera reunió del professorat de l'àmbit d'organització. Aquestes trobades tenen lloc periòdicament amb la finalitat de reflexionar i debatre temes actuals i d’interès relacionats amb la organització educativa. Durant la trobada es van revisar propostes i iniciatives sobre “Innovació a l’Educació”, en relació a les experiències recents d’alguns membres de l’equip. Enllaç.
 • Consultoria EDO-SERVEIS
  Membres de l'EDO-UAB han realitzat una Assistència Tècnica a la Universitat Diego Portales de la ciutat de Santiago de Xile. Aquesta activitat permetrà realitzar un diagnòstic i assessorament institucional que permetrà definir eines per a l’èxit i progressió acadèmica de l’alumnat vulnerable de l’esmentada universitat. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí