Newsletter | Número 18 - Novembre 2016

Notícies

Premis de Doctorat

Reconeixement a la bona feina

Anna Díaz-Vicario i Edgar Iglesias Vidal, ambdós membres de l’EDO-UAB, van rebre el 18 de novembre el premi extraordinari del Doctorat en Educació de la UAB. Els premis foren entregats durant la “II Cerimònia de lliurament de títols de doctor/a i de premis extraordinaris de doctorat”, celebrada a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enllaç

CIOIE

Participacions al Congrès d'Organització

Una nodrida representació de membres de l'EDO, acompanyats de diversos col·laboradors que participen activament en les seves línies d'investigació, han assistit a la XIV Congrés Interuniversitari d'Organització d'Institucions Educatives "Globalització i Institucions Educatives", celebrat a Saragossa els dies 24, 25 i 26 de novembre . Durant el mateix s'han presentat 4 Simposis i 8 comunicacions vinculades als projectes de recerca en curs.

Enllaç

Defensa de Tesis Doctoral

Renata Marciniak

Renata Marciaiak, Doctora en Ciències Econòmiques i Gestió per la Universitat Económica de Cracòvia (Polònia), ha defensat aquest mes de novembre la seva segona tesis doctoral titulada “Autoavaluació de programes d’educació universitària virtual”, dirigida pel Dr. Joaquín Gairín en el marc del programa de Doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enllaç

25 anys

Facultat de Ciencies de l'Educació

La Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, en la qual es troba el Departament de Pedagogia Aplicada, seu oficial de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional, celebrarà durant el curs 2016-2017 els actes de celebració dels 25 anys de la seva constitució como entitat vinculada a la UAB.

Enllaç

Publicacions

Una nova educació

M. Tomás i JL. Muñoz

R. Catalana de Pedagogia


Enllaç 

Higher Education in Europe


Diversos autors

UNIBG


Enllaç

Pròximes activitats

Activitats projecte KOINOS

Últim trimestre de 2016

Les accions formatives que proposa el projecte KOINOS pretenen incidir en la introspecció i un contrast de mirades crítiques sobre la pràctica, que apunti cap a la creació de nous conceptes que ens ajudin a avançar en una educació inclusiva i plurilingüe.

Enllaç

CICE

6 al 8 de juliol de 2017

EDO-UAB participarà en l'organització del Sisè Congrés Iberoamericà de Qualitat Educativa, que se celebrarà a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona el pròxim mes de juliol de 2017. Actualment es troba obert el segon període per a la presentació d'aportaciones.

Enllaç

Altres informacions

  • Nous càrrecs de representació
    Diego Castro i Carme Armengol han estat escollits per a representar el professorat de la Facultat de Ciències de l’Educació. En el cas del Dr. Castro, representarà, conjuntament amb Anna Marbà, el personal del Sector B, amb vinculació no permanent a la Universitat, i en el cas de la Dra. Armengol la representació serà, conjuntament amb Rafael Merino, Antoni Santiesteban i Màrius Martínez, per al professorat del Sector A, amb vinculació permanent a la UAB. Enllaç.
  • Presentació línies de recerca EDO-UAB
    El día 9 de noviembre Miembros de la EDO presentaron líneas de investigación Vigentes del grupo A estudiantes del Máster de Investigación en Educación de la UAB para facilitar aquellos que estén interesados ​​sume participación en proyectos de investigación Activos. Enllaç.
  • Beques en l'àmbit de la Formació
    El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), entitat vinculada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha obert una convocatòria de 15 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d'actuació del Centre, i per dur a terme tasques d'assistència i suport a les activitats del Centre.. Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí