Newsletter | Número 19 - Desembre 2016

Notícies

Felices Festes

Descans nadalenc

Entre els dies 24 de desembre i 8 de gener (ambdós inclosos) els membres del Equip de Desenvolupament Organitzacional estaran únicament disponibles a través dels seus correus personals. Si desitgen posar-se en contacte amb el grup, poden fer-ho directament al correu electrònic institucional: edo@uab.cat. A partir del dia 9 de Gener ens posarem en contacte novament amb vostès per a resoldre totes aquelles consultes que ens hagin fet arribar.

Enllaç

Access4all

Reunió de coordinació a Bristol

 En aquesta reunió, a la que han asistit els professors del grup EDO-UAB Marina Tomàs i David Rodríguez, l’objectiu ha estat analitzar l'estat de actual del projecte i les accions i productes del proper any 2017. En especial, les accions vinculades a l’elaboració de l’eina d’autoavaluació, el model del pla estratègic i el disseny d’un programa de formació..

Enllaç

Defensa de treballs finals

Màster en Direcció de Centres

El dia 16 de desembre per la tarda va tenir lloc la sessió de defensa dels Treballs finals del Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa, l’objectiu principal del qual és oferir una formació suficientment àmplia com per satisfer les necessitats formatives tant de mestres que desitgen accedir a càrrecs directius, com d’altres professionals que es troben desenvolupant activitats de gestió en l’àmbit de la formació o d’institucions sòcio-culturals amb un enfocament clarament educatiu.

Enllaç

Nou projecte

Escola d'Administració Pública de Catalunya

El passat 5 de desembre han estat publicats els resultats de la convocatòria 2015 per a projectes de recerca que finança l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. En el marc de la mateixa l’EDO-UAB ha obtingut finançament per al desenvolupament d’un projecte de recerca en el qual col·laboraran també experts del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

Enllaç

Publicacions

Research Culture

Ion & Castro

HERDSA


Enllaç 

Retención estudiantes en Educación Superior


Gairín y otros

Wolters Kluwer


Enllaç

Pròximes activitats

Jornada difusió Erasmus +

Joaquín Gairín exposa l'experiència d'EDO

El dia 14 de desembre ha tingut lloc a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona la Jornada Informativa Erasmus + que han organitzat conjuntament l'Oficina de Projectes Internacionals de la UAB i l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Enllaç

CICE

6 al 8 de juliol de 2017

EDO-UAB participarà en l'organització del Sisè Congrés Iberoamericà de Qualitat Educativa, que se celebrarà a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona el pròxim mes de juliol de 2017. Actualment es troba obert el segon període per a la presentació d'aportaciones.

Enllaç

Altres informacions

  • Defensa de Tesis Doctoral
    El dia 21 de desembre, Rosa Zapata Pérez ha defensat la seva tesi doctoral titulada "Formació Inicial Docent universitària en diversitat cultural. Perspectives des de la regió de l'Araucania a Xile", en el marc del programa de Doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enllaç.
  • Defensa de Tesis Doctoral
    El dia 15 de desembre Gerardo Octavio Muñoz Troncoso ha defensat la seva tesi doctoral titulada "Participació familiar i comunitària en el disseny i desenvolupament del currículum escolar en contextos de diversitat sociocultural" en el marc del programa de Doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enllaç.
  • Visites Institucionals
    Durant aquesta mes de desembre ens han visitat en Daniel Villarroel, col·laborador d'EDO a Xile, i en Carlos Duque, de la Universitat d'Antioquia (Colòmbia). Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí