Newsletter | Número 20 - Gener 2017

Notícies

Projecte ORACLE

Coordinació projecte Erasmus+

L'EDO-UAB ha obtingut finançament per al desenvolupament del projecte ORACLE “Observatori Regional per a la Qualitat i l’Equitat de l’Educació Superior a Llatinoamèrica” en el marc de la convocatòria Erasmus + Capacity Building de la Unió Europea, i que coordinaran els professors Joaquín Gairín i Diego Castro. Participen en el projecte 30 universitats de Amèrica Llatina i 5 universitats Europees.

Enllaç

Plaça Vacant

Personal de Suport a la Recerca

 Entre els dies 3 i 10 de febrer estarà obert el període per a la presentació de candidatures a la plaça vinculada al projecte 2015EAPC-00006 “Mapa de bones practiques en creació i gestió del coneixement a l’Administració pública catalana” que coordina el professor Joaquín Gairín.

Enllaç

Actualització docent

Visita a centres educatius de "La Bressola"

Els dies 30 i 31 de gener, membres de EDO-UAB visitaren diferents centres educatius de "La Bressola", a Perpinyà (França) com a part de les activitats d'actualització docent que organitza anualment l'àrea d'organització educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB.

Enllaç

Estada Pre-Doctoral

Cristina Mercader finalitza la seva estada a UBC

La doctoranda Cristina Mercader, membre del grup EDO-UAB, finalitza una estada predoctoral de tres mesos al Centre for Teaching, Learning and Technology (CTLT), de la University of British Columbia, a Vancouver, Canadà.  .

Enllaç

Publicacions

Centres Educatius i Famílies

Blanch, Gimeno i Careta

ICE-UAB


Enllaç 

Inclusión y Vulnerabilidad


Gairín i Suárez

Sinéctica


Enllaç

Pròximes activitats

II Congreso Internacional SEI

Granada, 25, 26 i 27 d'Abril de 2017

EDO-UGR participarà en la organització del II Congrés Internacional SEI, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’abril del 2017, del qual l’organitzador principal és la Associació UGREDUSO. La seu principal de la Trobada és la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Granada. Obert el període per a la presentació d'aportacions.


Enllaç

Expo ELEARNING

Madrid, 2 i 3 de març de 2017

Els dies 2 i 3 de març se celebrarà a la Fira de Madrid, la 16ª edició de l’EXPOELEARNING, el major esdeveniment dirigit al sector de la formació online a Espanya i Amèrica Llatina.
EDO-UAB ha obtingut al'accès gratuït al Congrés per a tots els estudiants vinculats al Màster en Formació TAC, i avantatges per a tot el personal vinculat al grup.

Enllaç

Altres informacions

 • Convocatòria de Beques Pre-Doctorals
  El MECD ha iniciat el període de convocatòria de beques predoctorals FPU per a cursar estudis de Doctorat en universitats espanyoles. La convocatòria és oberta fins el 3 de febrer del 2017 per a fer la sol·licitud per a obtenir una beca predoctoral per a la realització de la tesi doctoral a alguna de les universitats espanyoles. Enllaç.
 • Study Abroad
  Els dies 23, 24 y 25 de gener un grup de professionals i estudiants de l’àmbit educatiu vinculats a la Universitat de la República (Uruguai) ha realitzat una passantia a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’objectiu de perfeccionar els seus coneixements en relació a educació inclusiva i didàctiques específiques.  Enllaç.
 • Reunió d'inici de projecte
  Membres de l’EDO-UAB i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada participaren en la reunió inicial del projecte “Mapa de bones practiques en creació i gestió del coneixement a l’Administració pública catalana”, finançat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya amb una dotació de 10.000 €. Enllaç.
 • Congrés SEP 2016
  Disponible, en el nostre canal de Youtube, el vídeo resum del XVI Congrés Nacional i el VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia, "Democràcia i Educació en el s. XXI", que va tenir lloc a Madrid els dies 28, 29 i 30 de juny.  Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí