Newsletter | Número 23 - Abril 2017

Notícies

Congrés Internacional SEI

Societat, Educació i Inclusió

Els dies 25,26 i 27 d’abril es desenvolupa el II Congrés Internacional SEI amb el lema “Societat, Educació i Inclusió”, on el director del grup EDO DE LA Universitat Autònoma de Barcelona, el doctor Joaquín, Gairín Sallan, realitza la conferència inaugural titulada “La inclusió, un repte social i educatiu”. El congrés, co-coordinat pel Dr. Mohammed El Homrani, membre de l’EDO-UGR, té lloc a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Granada i tindrà una durada de tres dies. 
Enllaç

Projecte ProNET

Multiplier Event

 L'esdeveniment del dia 26 d'abril va comptar amb la participació directa de responsables dels serveis d'ocupació de la Generalitat de Catalunya, orientadors professionals i empresaris vinculats a cambres de comerç, formadors i orientadors vinculats a la Formació Professional, responsables polítics de l'àmbit de la formació professional i professorat i orientadors vinculats a les àrees d'enginyeria de les universitats catalanes.

Enllaç

Informe Final

Impacte de les TIC

El grup EDO-UAB ha finalitzat el projecte “Impacte de les TIC a l’aula des de la perspectiva del professorat”, que ha estat finançat íntegrament per la Fundació Mapfre. L’estudi perseguia: (1) Analitzar l’impacte que les TIC tenen sobre el professorat d’educació obligatòria; (2) Analitzar l’impacte que les TIC tenen sobre l’alumnat d’educació obligatòria; (3) Analitzar l’impacte que les TIC tenen sobre els diferents contextos implicats en l’educació obligatòria.
Enllaç

Publicacions

Good Practices in Equity in Higher Education

F. Dovigo i altres

UNIBG


Enllaç 

Evaluación Institucional en Enseñanza Obligatoria


Gairín i Díaz-Vicario

RedAGE


Enllaç

Pròximes activitats

Fòrum Internacional de Tecnologia i Educació 2017

Bellaterra, 27 de juny de 2017

El grup EDO-UAB és l’organitzadora local la quarta edició del FIET sota el lema “FIETxs 2017: Les tecnologies digitals en els nous escenaris d’aprenentatge”, que se celebra a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona el proper 27 de juny. 

Enllaç

III Jornada CEJFE / EDO

Barcelona, 18 de mayo de 2017

El grup EDO i el CEJFE organitzen, sota el títol d’Experiències d’aprenentatge en Acció, dues taules rodones i dos tallers participatius. L'objectiu de la Jornada és mostrar el millor itinerari a seguir per fer més ràpida la transició de les pràctiques tradicionals a les noves. Propostes innovadores com l’aprenentatge social i situat, les xarxes socials corporatives, el model 70 20 10 i la participació efectiva dels professionals, així com la seva implicació en noves pràctiques, seran l’eix sobre el qual girarà la programació de la jornada.
Enllaç

Altres informacions

  • Doctorat en Gestió Educativa
    La setmana del 24 d'abril el professor Diego Castro, membre de l'EDO-UAB, ha impartit el Mòdul sobre "Models de comunicació, lideratge i tècniques de negociació en educació", en el marc del programa de Doctorat en Gestió i qualitat de l'educació que imparteix la Universitat Nacional Autònoma de Nicaragua - Managua. Enllaç.
  • Resolució convocatòria
    Resolta la plaça de Tècnic Auxiliar de Suport a la Recerca vinculada al projecte “ORACLE – Observatorio Regional de Calidad y Equidad de la Educación Superior en Latinoamérica”.  Enllaç.
  • Polítiques Públiques en infància i adolescència
    Durant els mesos de març a maig de 2017, José Luís Muñoz, investigador del grup EDO (Equip de Desenvolupament Organitzacional) i professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, està participant, conjuntament amb altres experts en la matèria, en el “diagnòstic sobre els principals reptes de les polítiques públiques per a la infància i l’adolescència en l’àmbit local”.  Enllaç.
Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí