Newsletter | Número 27 - Setembre 2017

Notícies

Lectura de tesis doctoral

Permanència en Educació Superior

Cecilia Inés Suárez, membre del grup EDO, ha defensat la tesi doctoral titulada “La permanència d'estudiants indígenes en Institucions d'Educació Superior a América Llatina”, co-dirigida pels Doctors Joaquín Gairín i Diego Castro. El seu desenvolupament es va iniciar en paral·lel a la realització del projecte ACCEDES "L’accés i l’èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica (DCI-ALA/2011/232)

Enllaç

Projecte ASCENT

EDO-UAB rep finançament de Erasmus +

 els objectius del projecte persegueixen, d'una banda, augmentar l'impacte positiu de la indústria automotriu a causa de l’enfocament en el desenvolupament de l'enginyeria sobre l'economia nacional, el medi ambient i el desenvolupament social dels països d'estudi. A més, se centrarà en millorar la qualitat de l'ensenyament i l'ocupabilitat dels estudiants a través d'una xarxa regional que donarà lloc a un enfortiment de la capacitat de col·laboració internacional amb tots els col·laboradors. 

Enllaç

Congrés EDO 2018

Obert el termini per a presentar aportacions

L'Equip de Desenvolupament Organitzacional, el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya han obert el termini per a la presentació d'aportacions al proper CIEDO 2018, que es celebrarà a Barcelona el proper mes de maig sota el lema "Lideratge i gestió del talent a les organitzacions".

Enllaç

Professora Visitant

Margarita Aravena inicia estada post-doctoral

 Margarita Aravena Gaete, Doctora en Planificació i Innovació Educativa per la Universidad de Alcalá de Henares i Professora Assistent Adjunt de la Pontificia Universidad Católica de Xile en Avaluació dels Aprenentatges, realitzarà una estada postdoctoral en el grup EDO-UAB entre el mes de setembre de 2017 i el mes de desembre de 2018. 

Enllaç

Publicacions

Acceso, Permanencia y Egreso en Educación Superior


AA.VV

EDO-UABEnllaç 

Organizaciones al servicio de la sociedad

J. Gairín i S. Antúnez 


Wolters KluwerEnllaç

 

Pròximes activitats

V Congrés Internacional EDO 2018

Barcelona, 9,10 i 11 de maig de 2018

El 5è Congrés Internacional de l’EDO tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, a Barcelona, durant els dies 9, 10 i 11 de maig de 2018. Té l'objectiu d'analitzar el paper dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions, la xarxes socials corporatives per la promoció de l'aprenentatge social i l'aprenentatge en acció com a eina per al desenvolupament professional.

Enllaç

XV CIOIE

Lleida, 17, 18 i 19 d'octubre de 2018

L'EDO-UdL coordinarà la organització del proper Congrés Internacional d'Organització d'Institucions Educatives, que arribarà el proper 2018 a la seva quinzena edició. El lema escollit per aquesta edició ha estat "Tendències nacionals i internacionals en organització educativa. entre l'estabilitat i el canvi", i pretén ser un espai de trobada per a acadèmics, experts i professionals vinculats a l'àmbit de l'organització i gestió d'institucions educatives. En breu estarà disponible més informació.

Enllaç

Altres informacions

 • The Times Higher Education
  La UAB millora els resultats de l'any passat en docència, citacions, captació de recursos industrials i internacionalització, i assoleix la posició 147. Enllaç.

 • Finalització d'estada
  Aleix Barrera, membre de l’EDO, ha finalitzat una estada d’investigació de 3 mesos com a Visiting Scholar a la Graduate School of Education de la University of Bristol (Regne Unit), sota la supervisió de la Dra. Lisa Lucas. Enllaç.

 • Convocatòria beques pre-doctorals
  AGAUR ha iniciat el període de convocatòria de beques predoctorals FI per a cursar estudis de Doctorat en universitats catalanes. Enllaç.

 • Formació en gestió universitària
  Entre els dies 4 i 8 de setembre va tenir lloc a la Universidad Especializada de las Américas la quarta setmana de sessions presencials del Màster en Formació i Gestió Universitària que el grup EDO, a través del Laboratori de prestació de serveis EDO-SERVEIS està desenvolupant en aquesta institució panamenya. Enllaç.

 • ProNET
  Disponible en format digital el segon número de la Newsletter del projecte Pronet “Pro-Networks: Recolzant xarxes inter-sectorials a la integració de l’estudiant que abandona la Universitat a la formació professional” on es presenta la documentació relativa a la jornada de clausura del projecte realitzada el passat 23 de juny a Berlín. Enllaç.

Aquesta Newsletter té com a principal objectiu informar de tots els projectes i activitats que realitza l’Equip de Desenvolupament Organitzacional o es vinculen amb les temàtiques que desenvolupa. Esprem que les informacions destacades siguin del seu interès i agraïm que ens faci arribar les que consideri pertinents.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí