Newsletter | Número 06 - Octubre 2015

Notícies

ProNET

Projecte Internacional

El grup EDO-UAB participarà com a soci en el desenvolupament del projecte ProNet “Pro-Networks: Recolzant xarxes inter-sectorials a la integració de l’estudiant que abandona la Universitat a la Formació Professional”, finançat per la Comissió Europea amb una dotació total de 147.046€ en el marc del programa Erasmus Plus.

Enllaç
Formació en Docència Universitària

Activitats d'EDO-SERVEIS

Un equip de 4 professors ha participat en les activitats formatives vinculades al conveni de col·laboració signat el passat mes de setembre entre la Universitat de Tarapacà (Xile) i l’EDO-SERVEIS amb l’objecti de realitzar la formació del professorat d’aquesta universitat en habilitats i competències docents.

Enllaç
Vacant

Auxiliar de Suport a la Recerca

Entre els dies 26 d’octubre i 6 de novembre estarà obert el període per a la presentació de candidatures a la plaça vinculada al projecte EDU2013-47452-R “Accés i permanència de grups vulnerables a l’educació secundària no obligatòria. Creació i validació d’un model d’intervenció” que coordina la Dra. Armengol.

Enllaç

Publicacions

Cultura de Seguretat

Joaquín Gairín y Otros

I. Español de Estudios Estratégicos

Enllaç

Development of academics

Mònica Feixas

Blog Lehren und Lernen

Enllaç

Pròximes activitats

IV Congrés Internacional EDO

11, 12 i 13 de maig de 2016

Obert el termini per a la presentació d’aportacions al IV CIEDO “Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball”. L'EDO organitza el Congrés col·laborant amb el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya”

Enllaç
Congrés IDEAS

25 i 26 de novembre de 2015

La web del Congrés IDEAS incorpora ja el programa definitiu del Congrés final que, sota el lema “Les institucions educatives com impulsores de l’equitat i del desenvolupament socio comunitari” es desenvoluparà els dies 25 i 26 de novembre de 2015 al Campus que l’Institut Tecnològic de Costa Rica té a la ciutat de Cartago (Costa Rica).

Enllaç

Altres informacions

  • Projecte Heida
    Els dies 26 i 27 d’octubre ha tingut lloc a Barcelona la reunió de coordinació del projecte HEIDA i un seminari obert a la comunitat universitària. Enllaç.
  • Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació
    Diego Castro i Joaquín Gairín participen en la XXV Jornada Anual del FEAE “La avaluació social de l’educació", presentant els resultats dels projectes desenvolupats pel grup. Enllaç.
  • Inici del Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa
    L’EDO-UAB va iniciar el passat 16 d'octubre les activitats acadèmiques vinculades al Postgrau i Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa, amb la participació de Serafín Antúnez com a professor convidat. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí