Newsletter | Número 07 - Novembre 2015

Notícies

Congrés IDEAS

Costa Rica

Més de 300 persones, de 12 nacionalitats diferents, han participat els dies 25 i 26 de novembre al Congrés Internacional IDEES "Iniciatives per al Desenvolupament Educatiu i Sociocomunitari". El mateix es va organitzar com a tancament del projecte IDEAS, i es va estructurar al voltant de 2 conferències principals, taules rodones en les quals les institucions vinculades al projecte van presentar els seus assoliments, i espais de comunicacions i pòsters.

Enllaç al llibre d'actes

Facebook del grup EDO

Activitats d'EDO-SERVEIS

La Web del grup EDO a Facebook té un volum de visitants que ha anat en augment des de la seva creació. Durant el mes de Novembre, a més, ha aconseguit arribar a la xifra de 1.500 seguidors, un èxit que ens impulsa a seguir en la línia de difusió i transferència iniciada fa uns anys amb la creació d'aquest i altres canals a les xarxes socials.

Enllaç

Nombrament

Degà F. de Cc. de l'Educació

El professor Joaquín Gairín va ser escollit degà de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona en la sessió extraordinària de la Junta de Facultat del citat centre celebrada el dia 3 de novembre, conseqüentment, deixarà d’ocupar el càrrec de Director del Departament de Pedagogia Aplicada.

Enllaç

Publicacions

Educación Intercultural en el Tiempo Libre

Edgar Iglesias

Editorial Popular

Enllaç

Educabilitat: la relació entre educació i pobresa

M. Monzó i M.M. Durán

Temps d'Educació

Enllaç

Pròximes activitats

XVI Congrés Nacional de Pedagogia

28, 29 i 30 de juny de 2016

L’EDO participarà en el XVI Congrés Nacional i el VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia, coordinant una de les 13 línies de treball previstes. Concretament, la línia que coordinarà tractarà les següents temàtiques: Canvi i millora en sistemes i organitzacions educatives, Direcció, organització, gestió i avaluació d’institucions de formació

Enllaç
Congrés Internacional EDO 2016

11, 12 i 13 de maig de 2016

Confirmades les conferències de George Siemens (TEKRI-AU), Stephen Billett (Griffith University) i Harold Jarche (Jarche Consulting).

Ja has presentat la teva aportació? Totes seran publicades amb ISBN, i les millors seran convidades per a publicar en revistes indexades. Revisa les condicions de publicació a la web oficial.

Enllaç

Altres informacions

  • Projecte ProNET
    Georgeta Ion i David Rodríguez participen a Berlín a la reunió inicial del projecte ProNet “Pro-Networks: Recolzant xarxes inter-sectorials a la integració de l’estudiant que abandona la Universitat a la formació professional”. Enllaç.
  • Coberta la Plaça Vacant
    L’EDO ha resolt la plaça de Tècnic Auxiliar de Suport a la Recerca vinculada al projecte “Accés i permanència de grups vulnerables a l’educació secundària no obligatòria.”. Enllaç.
  • RedAGE
    Confirmades les dates de la propera trobada general de la RedAGE, que tindrà lloc a Leiria durant maig del 2016. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí