Newsletter | Número 08 - Desembre 2015

Notícies

Màster en Direcció

Defensa de treballs finals

El dia 18 de desembre per la tarda va tenir lloc la sessió de defensa dels Treballs finals del Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa, l’objectiu principal del qual és oferir una formació suficientment àmplia com per satisfer les necessitats formatives tant de mestres que desitgen accedir a càrrecs directius, com d’altres professionals que es troben desenvolupant activitats de gestió en l’àmbit de la formació o d’institucions socio-culturals amb un enfocament clarament educatiu.

Enllaç

Reunió final ARMIF

Finalització de projecte

El passat divendres 11 de desembre de 2015 va tenir lloc la reunió de tancament del projecte ARMIF «Avaluació dels efectes i impacte de les pràctiques curriculars en la formació del professorat i en els centres de formació» (2014ARMIF00023). Durant la reunió, es van elaborar i debatre les conclusions i propostes que es deriven de l’anàlisi dels resultats de la recerca.

Enllaç

Defensa Treballs Finals

Màster en formació TAC

La primera promoció de 10 estudiants del “Màster en Formació TAC: Gestió del Talent, aprenentatge i innovació a les organitzacions” va defensar el dia 14 de desembre els seus treballs finals de Màster. Les presentacions, en modalitat presencial i online, es van realitzar a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

Enllaç

Publicacions

Formación para la innovación

Maria del Mar Durán y otros

RIE

Enllaç

Manual Integrado de Acción Tutorial

Joaquín Gairín (Coord.)

Editorial del TEC

Enllaç

Pròximes activitats

Confirmada la ponència de G. Siemens

11, 12 i 13 de maig de 2016

George Siemens, investigador de la TEKRI Athabasca University de Canadà ens oferirà la primera ponència del Congrés CIEDO 2016 sobre el Big Data i Learning Analytics.

Enllaç

Altres informacions

  • Estada de recerca
    La doctora Renata Marciniak, col·laboradora del Grup EDO-UAB, finalitza una estada d’investigació científica de tres mesos a la Universitat Oberta i a Distància de Mèxic (UnADM)”. Enllaç.
  • Estada pre-doctoral
    La doctoranda Cecilia Inés Suárez finalitza una estada predoctoral de tres mesos en el Department of Counseling, Higher Education and Special Education, del College of Education de la University of Maryland. Enllaç.
  • Defensa de tesis doctoral
    Patricio Lagos defensa la tesi doctoral sobre l’assessorament extern en educació a Xile i els factors que determinen el seu impacte a l’escola. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí