Newsletter | Número 09 - Gener 2016

Notícies

Congrés EDO 2016

Ampliació termini per aportacions

El Comitè Organitzador del Congrés EDO 2016 ha decidit ampliar el termini per a la presentació d'aportacions fins al pròxim divendres 12 de febrer de 2016.

Ja confirmades les conferències de George Siemens, Stephen Billet, Antonio Marina i Harold Jarche. ¡NO TE LES PERDIS!

Enllaç

Flipped Cassroom

Monogràfic Escuela

Membres de l'EDO-UDL i Joaquín Gairín participen en el Monogràfic que revisa i replanteja el treball a les aules a partir de diferents revisions teòriques i diverses experiències sobre la “classe invertida”, que permeten tenir una idea del que pretén, com es realitza i què hauria de considerar-se en qualsevol intent de promoure-la.

Enllaç

Vacant

Personal de suport a la recerca

Entre els dies 25 de gener i 3 de febrer estarà obert el període per a la presentació de candidatures a la plaça vinculada al projecte EDU2014-56070-P “Anàlisi dels processos d'aprenentatge organitzatiu i informal en els centres educatius. Validació de propostes tecnològiques per al desenvolupament institucional i professional docent” 

Enllaç

Publicacions

Acceso, Permanencia y éxito Académico de Colectivos Vulnerables en la U.

Gairín, Castro, Rodríguez-Gómez i Barrera.

EDO-SERVEIS

Enllaç

Good practices applied to research management at Top Universities

Marina Tomàs i altres.

EPAA-AAPE

Enllaç

Pròximes activitats

EDO coordina línia de treball al SEP

28, 29 i 30 de juny de 2016

Del 28 al 30 de juny de 2016, l’EDO participarà en el XVI Congrés Nacional i el VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia, coordinant una de les 13 línies de treball previstes. Concretament, la línia que coordinarà tractarà les següents temàtiques: Canvi i millora en sistemes i organitzacions educatives, Direcció, organització, gestió i avaluació d’institucions de formació.

Enllaç

Altres informacions

  • Peru Champs
    El passat 7 de gener el Dr. Joaquín Gairín, director de l’EDO-UAB, i Magdalena Echecopar, membre de Perú Champs, van mantenir una reunió de treball l’objectiu de la qual va ser analitzar les possibilitats de col·laboració entre ambdues entitats per al desenvolupament de projectes de cooperació conjunts a Perú. Enllaç.
  • Pasantia de professorat d'Uruguai
    Un grup de 88 professionals i estudiants de l’àmbit educatiu vinculats a la Universitat de la República (Uruguai) realitza una passantia a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’objectiu de perfeccionar els seus coneixements en relació a educació inclusiva i didàctiques específiques. Enllaç.
  • Col·laboracions amb Universitats Mexicanes
    El professor Joaquín Gairín, coordinador del grup EDO, ha desenvolupat a la Universidad Panamericana de la Ciutat de Mèxic, durant la setmana del 18 al 22 de gener, el Seminari de Temes selectes titulat “Els processos de canvi i millora. La perspectiva organitzativa”. Enllaç.
De conformitat amb la LO 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que el seu correu electrònic forma part d'un fitxer propietat de l'EDO-UAB per a mantenir-los informats de les activitats, publicacions, noticies, programes formatius o qualsevol altre informació que pugui ser del seu interés vinculada amb l'àmbit de recerca del grup EDO. Si desitja deixar de rebre la nostra Newsletter, pot fer-nos arribar un correu electrònic a edo@uab.cat amb l'assumpte "Baixa Llista de Distribució".

Si no pot veure correctament aquest e-mail, si-us-plau faci clic aquí